Fiți la curent cu noutățile:

Săli de echitație

Oferim copertine pentru săli de echitație cu o lățime de: 15 m, 20 m, 25 m și 30 m. Lungimea halelor este nelimitată, acestea putând fi extinse cu module cu o lungime de 5 m, de exemplu 30 m, 35 m, 40 m, 45 m sau 50 m lungime.
Cele mai frecvent selectate dimensiuni sunt: 20×30 m, 20×40 m, 20×50 m, 25×40 m, 25×50 m.

Structura portantă este realizată din profile de aluminiu, unite prin inserții de oțel. Înălțimea halei în peretele lateral poate fi: 3 m, 4 m sau 5 m.

Acoperișul sălilor de călărie este realizat din prelată din PVC. Pereții halei sunt de obicei finisați cu o prelată, o foaie trapezoidală (T18 sau T35) sau un panou sandwich.

Halele pot fi dotate cu luminatoare, porți glisante sau cu un plafon pentru a preveni condensarea.

Dacă aveți întrebări cu privire la achiziția sau închirierea dumneavoastră, sunați sau scrieți:

tel. +48 662 324 385 Agnieszka Piechocińska
tel. +48 737 40 40 40 Agnieszka Ołenicz
tel. +48 606 676 678 Roman Kulczycki
sprzedaz@namplan.pl

Hală pentru călărie Dimensiuni

Proiecte selectate de săli de echitație

Vedeți proiectele de echitație selectate pentru clienții noștri

Cele mai populare accesorii pentru arena de echitație

Echipamentul cel mai frecvent ales pentru sălile de echitație

Pereți transparenți

Arenele de echitație pot fi modernizate cu pereți fronton transparenți – obloanele din prelată transparentă vor ilumina arena în zilele înnorate.

Porți culisante pe rame

Porțile glisante pe cadre pot fi plasate pe orice parte a halei. În funcție de locație, acestea pot avea o lățime de până la 8 m și o înălțime de 6 m

Plafon împotriva condensării vaporilor de apă

Fabricat din material permeabil la vapori, acesta colectează și îndepărtează umezeala care rezultă din diferența de temperatură în interiorul și în afara halei cortului

Școală de echitație pentru cai la standarde înalte

Halele de cort pe care le oferim au multe aplicații – sunt ideale ca săli de călărie sau ca grajduri. Acoperirea corespunzătoare a instalației, care este o sală de echitație, este importantă – vă permite să o utilizați pe tot parcursul anului, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. În halele pe care le oferim și care sunt folosite ca manej pentru cai, este posibil să se desemneze zone separate care vor servi ca săli de șa sau de hrănire.

Alegeți sălile de echitație de la Namplan

Datorită multor ani de experiență în industria legată de hale, garantăm clienților noștri cele mai înalte standarde de performanță și, mai presus de toate, certificatele de siguranță care vor asigura condiții adecvate pentru persoanele și caii care utilizează hala de călărie. Ne bazăm proiectele pe trei aspecte importante – o suprafață mare, un finisaj dedicat produselor oferite și durabilitate ridicată.

Datorită lor, halelor de călărie îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai exigenți clienți.

Sălile de călărie sunt structuri care necesită modificări specifice pentru a-și îndeplini scopul. Namplan face posibilă instalarea de pereți cu obloane, benzi transparente de dimensiuni la alegerea clientului, precum și acoperișuri transparente. Datorită acestui fapt, sălii de echitație câștigă un efect vizual interesant fără a fi nevoie să instalați iluminare suplimentară (halogen sau LED). Sălile de călărie pot fi echipate suplimentar cu porți glisante pe rafturi, care pot fi montate pe orice parte a structurii – pot avea o lățime de 8 metri și o înălțime de 6 metri, ceea ce va permite intrarea și ieșirea liberă din sală. În plus, structurile de hale oferite de noi pot fi echipate cu căptușeli care împiedică în mod eficient condensarea apei în interior. Acestea colectează în mod eficient umiditatea acumulată în interior și o evacuează în afara halei. Utilizarea capacelor îmbunătățește în plus izolarea termică a acoperișului. Namplan știe foarte bine cât de importantă este circulația corectă a aerului în astfel de structuri. Sălile de călărie pot fi echipate și cu ventilatoare care vor garanta circulația adecvată a aerului (închise, montate sub creastă).

Service la cel mai înalt nivel

Namplan oferă clienților săi posibilitatea de a livra sălile comandate pentru sala de echitație, precum și instalarea acestora în locul indicat de client. Arenele de echitație pe care le oferim sunt acoperite de un sistem de garanție (de vânzare și post-vânzare) de până la 24 de luni.

Contactați-ne

Scrieți-ne sau contactați-ne telefonic. Vom răspunde la întrebările și nelămuririle

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.