Fiți la curent cu noutățile:

Hale de depozitare

Aveți nevoie să construiți rapid un spațiu de depozitare?

Avem depozite disponibile la îndemână! Instalare în 24 de ore oriunde în Polonia! Hale de diferite lățimi: 5 m, 10 m, 15 m, 20 m, 25 m și 30 m. Lungimea halei este nelimitată, extinzându-se la fiecare 5 m.

Înălțimea peretelui lateral: 2,5 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m.
Structura portantă este realizată din profile de aluminiu, unite prin inserții de oțel. Panou de acoperiș din prelată din PVC, panou lateral din tablă trapezoidală sau panou sandwich.

Contactați-ne!

tel. +48 662 324 385 Agnieszka Piechocińska
tel. +48 737 40 40 40 Agnieszka Ołenicz
tel. +48 606 676 678 Roman Kulczycki
sprzedaz@namplan.pl

Dimensiunile halelor de depozitare

Proiecte selectate de hale de depozitare

Vezi proiectele selectate ale halelor de depozitare pentru clienții noștri

Cele mai populare completări la halele de depozitare

Cele mai frecvent alese completări ale hale de depozitare

Pereți din tablă trapezoidală

Una dintre opțiunile de pereți pentru halele noastre corturi sunt pereții din plăci trapezoidale durabile T18 sau T35 cu o grosime de 0,55 mm.

Pereți din panouri sandwich

În mod standard, folosim un panou sandwich cu grosimea de 60 mm. La cerere, folosim plăci cu o grosime de 40-100 mm.

Pereți de prelată

Materialul de prelată din care fabricăm învelitori pentru acoperișuri și pereți este certificat ca fiind ignifugat și are o greutate de până la 650 g/m2. Culoarea standard în oferta noastră este albă.

Plafon împotriva condensării vaporilor de apă

Fabricat din material permeabil la vapori, acesta colectează și îndepărtează umezeala rezultată din diferența de temperatură din interiorul și exteriorul halei cortului, protejând conținutul depozitului. Membrana îmbunătățește în continuare izolarea termică a acoperișului.

Porți culisante pe rame

Porți culisante pe rame
Producem porți glisante pe orice parte a depozitelor. Porțile glisante, în funcție de amplasarea lor, pot avea o lățime de până la 8 m și o înălțime de 6 m.

Acoperiș protejat împotriva luminii solare

Acoperiș protejat împotriva luminii solare
O membrană suplimentară care protejează conținutul depozitului împotriva încălzirii cu lumina soarelui. Utilizat în depozitarea produselor alimentare, a gazelor tehnice și a altor produse sensibile la temperaturi ridicate.

Iluminat tehnic

Instalăm corpuri de iluminat cu LED sau halogen, dedicate halelor cort. După primirea dimensiunilor halei de depozitare, oferim soluții de iluminat adecvate.

Hale de depozitare – proiectare, construcție și închiriere

La Namplan, suntem conștienți de importanța unor soluții logistice eficiente – atât pentru manipulare, cât și pentru depozitare. Datorită experienței noastre de mai mulți ani, înțelegem perfect așteptările pieței – am fost deja încredințați de peste 5.000 de clienți din Polonia și din străinătate.

Namplan se ocupă cu construcția de hale de depozitare de diferite dimensiuni, care sunt proiectate pentru diferite sectoare și ramuri de activitate ale clienților noștri. Structurile pe care le proiectăm pot lua o varietate de forme – toate depinzând de așteptările clientului.

Închirierea halei de depozitare este la fel de importantă pentru noi – oferim atât transportul structurii la locația indicată, cât și montarea și eventuala demontare a acesteia. Datorită depozitelor oferite de noi, clienții vor putea depozita eficient produsele fără a se îngrijora de deteriorarea acestora sau de expunerea la condiții meteorologice nefavorabile. Halele de depozitare pot fi împărțite – la cererea clienților – intern, desemnând locuri pentru depozitarea diferitelor tipuri de produse. De asemenea, este posibil să se separe o cameră socială pentru angajați.

Depozite de înaltă calitate de la Namplan

Oferim clienților noștri hale de depozitare de cea mai înaltă calitate și la cele mai înalte standarde de siguranță. Halele de depozitare din oferta noastră au diferite tipuri de pereți laterali. Ele sunt realizate din foaie trapezoidală foarte durabilă T18 sau T35, care are o grosime de 0,55 milimetri. A doua opțiune este pereții din panouri sandwich, care au o grosime de 60 de milimetri. La cererea specială a clienților noștri, folosim și plăci cu o grosime de 40 până la 100 de milimetri.

De asemenea, oferim clienților noștri părțile laterale ale halelor din prelate – le folosim pentru pereți laterali și acoperișuri. Prelatele pe care le oferim au un certificat de întârziere a flăcării, iar greutatea lor este de 650 g/m2. Ca standard, le oferim în alb.

Închirierea halelor de depozitare este extrem de importantă, motiv pentru care oferim capiteluri de cea mai înaltă calitate pentru satisfacția clienților noștri. Oferim clienților noștri căptușeli care împiedică condensarea apei – sunt fabricate dintr-un material permeabil la vapori care colectează și îndepărtează umezeala rezultată din diferențele de temperatură în afara și în interiorul halei. Halele de depozitare sunt echipate cu porți glisante pe rafturi – în funcție de locația lor, ele pot avea o lățime de 8 metri și o înălțime de 6 metri. Namplan oferă, de asemenea, un acoperiș care garantează impermeabilitatea la lumina soarelui – acest lucru este extrem de important atunci când depozitați, de exemplu, alimente sau materiale sensibile la temperaturi ridicate. Pentru comoditatea utilizării halelor noastre, oferim posibilitatea instalării iluminatului tehnic – cu halogen sau LED.

Hale izolate pentru toate anotimpurile

Produsele noastre sunt adaptate pentru utilizare pe tot parcursul anului. În oferta noastră puteți găsi, printre altele, un cort de depozitare, care creează condiții optime pentru depozitarea alimentelor. Cu toate acestea, unele bunuri necesită o temperatură mai ridicată, astfel încât, în acest caz, vă putem oferi hale de depozitare izolate. Le confecționăm din materiale speciale, folosind o structură care asigură o bună izolare termică. Putem ajusta dimensiunea cortului de depozitare pentru a se potrivi nevoilor specifice, astfel încât acesta reprezintă o alternativă practică la depozitele tradiționale. Halele izolate oferite de noi vor fi perfecte pentru depozitarea plantelor în timpul iernii sau a altor bunuri care trebuie prevăzute cu anumite condiții. În plus, un astfel de depozit garantează un confort mai mare al personalului în timpul sezonului de iarnă. Halele izolate sunt mai ieftin de întreținut decât clădirile tradiționale și se descurcă la fel de bine pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă a companiei noastre, care include săli de banchet, săli de cort și săli de petrecere.

Contactați-ne

Scrieți-ne sau contactați-ne telefonic. Vom răspunde la întrebările și nelămuririle

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.