Fiți la curent cu noutățile:

Hale de petreceri

Halele de petreceri pe care le avem la dispoziție sunt largi: 5 m, 10 m, 15 m, 20 m, 25 m, 30 m, 40 m și 50 m. Lungimea halei este nelimitată la fiecare 5 m.
Structura modulară este realizată din aluminiu, ceea ce permite extinderea halelor la fiecare 5 metri. Acest lucru oferă posibilitatea de a realiza o hală de orice lungime.
Înălțimea peretelui lateral: 2,5 m, 3 m, 4 m, 5 m sau 6 m.

Echipamentul halei este: pardoseli din lemn, mese, scaune, pereți, transparenți, blocaj acoperiș, tavane de tip gala (alb și negru), aer condiționat și încălzire.

Dacă aveți întrebări despre serviciile noastre, vă rugăm să sunați sau să scrieți:

tel. +48 662 324 385 Agnieszka Piechocińska
tel. +48 737 40 40 40 Agnieszka Ołenicz
tel. +48 606 676 678 Roman Kulczycki
sprzedaz@namplan.pl

Dimensiuni hală de petreceri

Proiecte realizate ale halelor de petreceri

Vezi proiectele selectate ale halelor de petreceri pentru clienții noștri

Cele mai populare accesorii pentru halelor de petreceri

Echipamentul cel mai frecvent ales pentru halelor de petreceri

Podea din lemn

Pardoseală din lemn de pin pe un cadru din oțel-aluminiu. Funcționează perfect ca un ring de dans pentru o hală de petreceri. Pardoseala din lemn de pin nu este scumpă, oferă interiorului un climat și o eleganță unică și se caracterizează printr-o mulțime de durabilitate.

Pereți transparenți

Hale de petreceri pot fi echipate cu pereți cu obloane, benzi transparente de orice dimensiune și acoperișuri transparente. Această soluție oferă un efect unic și o iluminare naturală suplimentară pentru cort.

Iluminat tehnic

La solicitarea clientului, instalăm iluminat dedicat cu LED sau halogen în sălile de evenimente. Putem oferi soluții de iluminat specifice după primirea dimensiunilor halei.

Uși de sticlă

În sălile noastre de corturi, puteți instala uși de sticlă cu două foi cu pârghii anti-panică. Ca standard, ușile noastre au o înălțime de 2,1 m și o lățime de 2,2 m.

Platforme de scenă

Oferim platforme de scenă cu dimensiuni diferite. Vom fi bucuroși să vă sfătuim cu privire la alegerea scenei potrivite pentru evenimentul dumneavoastră

Băncile sau seturile de bere

Băncile sau seturile de bere sunt un plus excelent pentru sălile de corturi pentru diferite tipuri de evenimente.

Namplan hale de petrecere

Ca și companie, construim săli de petreceri care vor fi perfecte pentru toate tipurile de ocazii. Oferim serviciile noastre pentru zilele orașului, târguri sau zone pentru fani. Soluțiile pe care le propunem vor funcționa bine în toate condițiile meteorologice. Ne asigurăm că sălile noastre de corturi pentru evenimente sunt caracterizate de înaltă calitate și rezistență la tot felul de daune.

Ce diferențiază halele de petreceri?

Există mai multe caracteristici care disting halele noastre de corturi de petreceri. În primul rând, este, fără îndoială, un finisaj exclusiv. Despre ce este vorba? Mai presus de toate, este vorba despre încercarea de a adapta, cu orice preț, aspectul halei la evenimentul care va avea loc acolo. Facem acest lucru cu ajutorul unor accesorii interesante, cum ar fi finisarea decorativă a plafoanelor sau perdele decorative pentru picioare.

În plus, halele noastre de partid se disting, de asemenea, prin întăriri. Produsele noastre sunt în primul rând armate cu profile de aluminiu, datorită cărora întreaga structură este mai stabilă și chiar vă permite să atârnați elemente ale echipamentului evenimentului, cum ar fi sunetul sau iluminatul.

O caracteristică distinctivă suplimentară este dimensiunea halelor noastre – avem hale în sortimentul nostru, care sunt de 8-25 de metri lățime și 5,10,15,20,25,30 sau chiar mai mult de 30 de metri lungime! Datorită acestui fapt, în halele noastre cort pot găzdui foarte mulți oameni.

Companie cu multă experiență

Datorită numeroșilor noștri ani de experiență în amenajarea halelor cort pentru petreceri, suntem capabili să ne desfășurăm activitatea rapid, eficient și eficient. Am realizat deja multe proiecte, astfel încât suntem capabili să răspundem chiar și celor mai mari așteptări ale clienților noștri. Cu noi, fiecare eveniment care are loc va fi bine amintit de toți participanții.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta completă a companiei noastre, care include hale de banchet, hale cort și hale de depozitare.

Contactați-ne

Scrieți-ne sau contactați-ne telefonic. Vom răspunde la întrebările și nelămuririle

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.