Fiți la curent cu noutățile:

Despre firmă

Hale tip cort – Vânzări, Închiriere, Instalare, Service

HALE TIP CORT NAMPLAN

Vânzarea și închirierea de hale de tip cort

Din 2002, producem și închiriem hale de corturi. Ne extindem și îmbunătățim în mod constant gama noastră de hale cort și chiar de accesorii. În prezent, avem trei hale de producție și un centru logistic situat în Jastrzębie-Zdrój. Fiabilitatea și angajamentul ne-au permis să devenim una dintre cele mai importante companii din Polonia, producând și închiriind hale de corturi. Colaborăm cu instituții și întreprinderi din întreaga Polonie, iar clienții noștri principali sunt agenții de evenimente, companii gastronomice și birouri de stat.

Sălile noastre de producție sunt ideale pentru organizarea de evenimente în aer liber, picnicuri, festivaluri sau evenimente corporative ocazionale. Corturile noastre sunt soluțiile ideale pentru arenele de echitație pentru cai, magazine sezoniere sau chiar copertine pentru patinoare.

Oferim clienților noștri transportul și asamblarea halei în orașul de destinație. Experiența noastră și atenția la detalii ne permit să fim încrezători că vom satisface așteptările dumneavoastră.

CU CE NE OCUPĂM?

Suntem specializati in urmatoarele domenii:

Vânzare

Noi producem, vindem și furnizăm hale cort în toată țara.

Închiriere

Specialitatea noastră este răspunsul rapid și închirierea pentru datele "dificile". Închiriem hale cort cu accent pe satisfacția clienților.

Service

Oferim servicii pentru sălile de corturi de orice producător. De asemenea, furnizăm piese de schimb pentru halele cort.

Contactați-ne

Scrieți-ne sau contactați-ne telefonic. Vom răspunde la întrebările și nelămuririle

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.