Fiți la curent cu noutățile:

Nu știi ce hală să alegi?

Aflați răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Care sunt scopurile halei cort?

În funcție de faptul dacă aveți nevoie de o hală cort pentru depozitarea și depozitarea materialelor sau pentru a găzdui un eveniment, vom alege materialele potrivite pentru dvs. Scopul halei cort determină construcția acesteia, de la structură până la finisaje.

Spuneți-ne data finală pentru realizarea comenzii

Acest lucru este important deoarece instalarea halei cort poate dura de la o zi până la o săptămână. Timpul de instalare depinde de mai mulți factori: Dimensiunea și înălțimea halei, acoperirea pereților și terenul pe care va fi amplasată hala.

Cum se pregătește podeaua pentru hală?

Podeaua pentru hala cort ar trebui să fie nivelată și întărită. Pentru solul afânat, merită să folosiți suporturi de beton. Vă vom pune la dispoziție toată documentația de care aveți nevoie pentru a pregăti terenul pentru hala cort.

Cât de mare este hala de care aveți nevoie?

Luați în considerare lungimea și lățimea halei cort de care aveți nevoie. Dimensiunea afectează în mod direct prețul. Nu uitați că dimensiunea halei trebuie să fie determinată și de mărimea terenului sau a suprafeței pe care va fi ridicată hala.

Pe ce teren va sta hala?

Hala pe substraturi dure, cum ar fi asfaltul sau betonul, este fixată pe știfturi de expansiune, în timp ce pe iarbă și pietriș folosim ancore din bare de oțel. Luați în considerare terenul pe care va sta hala cort. Podeaua pentru hala cort ar trebui să fie nivelată și întărită. Pentru solul afânat, merită să folosiți suporturi de beton.

În ce perioadă a anului veți amenaja hala?

În funcție de faptul că hala cort va fi sau nu pe tot parcursul anului, vom selecta o hală potrivită. Realizăm hale pentru cea mai joasă zonă de zăpadă și vânt, dar la cererea dvs. vom produce o hală cort pentru sarcini specifice.

Răspunsul la întrebările de mai sus va accelera procesul de îndeplinire a comenzii dvs

Mergeți la fila de contact sau sunați-ne!

Contactați-ne

Scrieți-ne sau contactați-ne telefonic. Vom răspunde la întrebările și nelămuririle

Servicio.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.